ВЕЛИГДЕН 8 АПРИЛ-Фабриано

По втор пат да се собереме Македонци за овој голем Христијански празник-Воскресение Христово.....да не прашувате како беше,бидите и вие дел од оваа прослава....поздрав до свите и се гледаме за ВЕЛИГДЕН

▼ Mostra Più Informazioni

P.le Giacomo Matteotti 45, 60044
Fabriano
08 Aprile , Domenica 12:30
Condividerla

Altri Eventi Nei Dintorni

 05 Ottobre , Venerdì
 L'alternativa Viaggi, Fabriano
 01 Ottobre , Lunedì
 Castelraimondo, Italy, Castelraimondo
 30 Settembre , Domenica
 Castelraimondo, Italy, Castelraimondo